Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden op het gebied van coaching. Hieronder zal ik een toelichting geven
op mijn manier van coachen. Lees rustig verder wat ik voor je kan betekenen.

Wanneer je ergens in vastloopt of in de vernauwing komt is dit vervelend en tegelijkertijd is het ook een
doorgang naar groei en inzicht. We kunnen het gebruiken als poort naar bewustwording. Liefdevol en zonder oordeel gaan we onderzoeken, wat vertelt je lichaam, hoe zijn je gedachtengangen, welke emoties stromen er
door je heen, hoe leef je.

Ik werk niet volgens een vaststaand schema, ik stem af op jouw verhaal. Ik maak gebruik van verschillende gespreksvormen, yoga, visualisatie en meditatie. Ook kan ik er voor kiezen Voice Dialogue te gebruiken. Hierbij kies je bewust en zonder oordeel een stem die je wilt laten spreken. We hebben allemaal verschillende stemmen in ons (b.v de criticus, de liefdevolle moeder, de zorgzame, de controleur), die willen gehoord worden en hebben waarde. We zijn die stemmen niet, het kunnen conditioneringen zijn uit bijvoorbeeld je opvoeding, werk of omgeving. Ook kunnen we bijvoorbeeld de wijze in je aan het woord laten om te reflecteren op een situatie.  Onze schaduwzijde kan aandacht krijgen, die wil ook omarmd en gehoord worden.

Liefdevol stemmen we af op het verhaal van je lichaam, geest en ziel. Je persona kan nog wel eens worstelen met zelfvertrouwen, zich afgescheiden voelen, waardeloosheid ervaren, weinig verbinding meer voelen, streng zijn voor zichzelf. En wat zegt je hogere zelf? Waar is je moed, je kracht, je vertrouwen? Kun je je weer thuis voelen in jezelf? Spreken en handelen vanuit een open hart?

Dit en nog meer is een onderzoek meer dan waard!